AKBES Yeni Dönem Abonelikleri Başladı!

AKBES, Yeni Dönem Abonelikleriyle Bilgiye Erişimi Kolaylaştırıyor!

AKBES,  üniversiteler ile yapılan protokol doğrultusunda öğrencilere ücretsiz eğitimler ve sertifikasyon işlemi sağlayan bir veri tabanıdır. Ön Lisans, Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora düzeyindeki katılımcılar ve akademik personel için her alana özgü Akademik Eğitimler, Mesleki Gelişim Eğitimleri, Eğitmen Eğitimleri içeren ve birçok eğitimde Türkçe- İngilizce dil seçeneği imkânı sunar.

Kullanım yapan üniversitelerde öğrenim hayatını sürdüren tüm öğrenciler ve akademik personeller sistem üzerinden edutr uzantılı mailleri ile kaydolarak ücretsiz eğitimlerden ve sertifikasyon işlemlerinden yararlanabilir. Herhangi bir ayrım veya kısıtlama bulunmamaktadır.

Bu veri tabanı, hem kişisel gelişim hem de kariyer ilerlemesi isteyen herkesin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış çok yönlü bir kaynaktır.

AKBES'in öne çıkan özellikleri şunlardır:

  • Her alana özgü eğitim imkânı
  • Türkçe ve İngilizce dil seçenekleri
  • E-devlet onaylı ücretsiz e-sertifikalar
  • 7/24 erişim imkânı
  • Ücretsiz Webinar Eğitimleri

Yeni dönem abonelikleri başladı! AKBES Veri Tabanı'na üye olarak eğitim alın, tamamladığınızda E-devlet üzerinden sertifikanıza ulaşın. Daha fazla bilgi için https://www.akbes.com.tr/egitimler adresini ziyaret edebilirsiniz.