Hürkuş-Gökbey Müzikali ile Teknofest'teyiz!

Hürkuş-Gökbey Müzikali ile Teknofest'te yerimizi aldık!

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) ile yürüttüğümüz iş birliği kapsamında Çocuklar için özel olarak hazırlanmış program ile Ankara Teknofest’te çocuklarla bir araya geldik. Hürkuş ve Gökbey’in maskot karakterleri Teknofest sahnesinde tiyatro gösterisiyle can buldu. HÜRKUŞ ile GÖKBEY adlı karakterlerin liderliğinde Türkiye'nin gurur kaynağı Hürkuş ve Gökbey çocuklara tanıtıldı. Sahnede can bulan kahramanlar, çocukların hayal dünyalarını genişletiyor, onlara mühendisliğin büyülü dünyasını gösteriyor. Bu deneyim sayesinde, çocuklar gelecekteki mühendislik potansiyellerini keşfetmeleri ve bu alana olan ilgilerini derinleştirmeleri amaçlanıyor.

Mühendislik mesleğini eğlenceli bir şekilde sevdirmeyi hedefleyen Hürkuş-Gökbey müzikali, geleceğin mühendislerini henüz küçük yaşlarda mühendislik dünyasına davet ediyor. Heyecan verici sahne performansları, etkileyici fotoğraf çekimleri ve interaktif eğitici etkinliklerle dolu bu gösteri, çocuklara mühendisliği eğlenceli ve anlamlı bir şekilde tanıtarak onların ilgi ve merakını uyandırdı.

Teknofest'in renkli atmosferinde yaşanan bu unutulmaz deneyim, geleceğin mühendisleri olmak için çocukları motive ediyor. Hürkuş-Gökbey Müzikali ile bu etkileyici yolculuğa siz de katılın, çocuklarınıza eğlenceli ve öğretici bir deneyim sunarak onların hayallerine kanat açın! Hürkuş-Gökbey Müzikali’nin yeni durakları arasında: Ağrı, Amasya, Ankara, Ardahan, Artvin, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kars, Kastamonu, Mardin, Muş, Ordu, Rize, Şırnak, Siirt illeri yer alıyor.