TUSAŞ Gelişim Seminerleri Başlıyor

Çocuklara Havacılık ve Uzay Tutkusu Aşılayacak Ücretsiz Seminerler Başlıyor!

TUSAŞ işbirliği ile organizasyon, reklam, pazarlama, uzaktan eğitim ve altyapı desteği sağladığımız “Gelişim Seminerleri” çocuklara; bilimin, teknolojinin, mühendisliğin, sanatın ve matematiğin büyülü dünyasını keşfetme fırsatı sunuyor. Ücretsiz olarak sunulan canlı programlar, çocukları havacılık ve uzaya ilgi duymaya teşvik etmenin yanı sıra mühendislik becerilerini geliştirme, yaratıcı düşünme yeteneklerini artırma ve sorunları analiz etme ve çözme konusunda desteklemeyi amaçlıyor.


HÜRKUŞ 6-10 modülündeki seminerler, 8-9-10 yaşlarındaki çocukları hedefliyor. Bu seminerlere katılım tamamen ücretsizdir ve her yaştan çocuklar için farklı temalarda sunulacaktır. Seminerlere web sitesi üzerinden çevrim içi olarak erişim sağlanabilir ve canlı olarak hafta sonları düzenlenmektedir. Seminerlere katılan çocuklar, diledikleri zaman yayın kayıtlarına erişebilirler ve tüm videoları izleyerek katılım sertifikası alabilirler. Ayrıca, her bir konu özelinde canlı yayınlara katılarak da sertifikalarını kazanabilirler. Katılamayan çocuklar ise canlı yayın kayıt videolarını izleyerek katılım sertifikası alma şansına sahiptirler.


Bu seminerler, çocukların bilimsel meraklarını beslemek, mühendislik becerilerini geliştirmek ve yaratıcı düşünme yeteneklerini artırmak için mükemmel bir fırsat sunuyor. Ayrıntılı bilgilere ve seminer programına erişim için https://kariyer.tusas.com/hurkus6-10 adresini ziyaret edebilirsiniz. Çocuklarınıza bilimin büyülü dünyasını keşfetmeleri için bu ücretsiz seminerleri kaçırmamalarını öneriyoruz.